Susret u Riječi: Driješiti i vezati riječima

Posted by

U organizaciji Udruge Teofil – alumnija Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu održan je treći „Susret u Riječi“ – biblijski kružok za odrasle u duhu nove evangelizacije u utorak, 26. ožujka u 20 sati u dvorani Nadbiskupijskoga sjemeništa u Splitu. Tema ovoga korizmenog Susreta bila je “Progovori njemak” iz Lukinog evanđelja. Tema pripada ciklusu “Driješiti i vezati riječima”. Predavač je bio fra Ante Vučković, a voditeljica Blanka Vlašić. Gost iznenađenja bio je Željko Pervan, a Susret je pjesmom animirao SKAC Bend Split. Snimku susreta pogledajte u priloženom videu.

Četvrti Susret u Riječi, ujedno i posljednji ovosezonski za 2018./2019. godinu, održat će u utorak 14. svibnja u 20 sati na temu “Kojima otpustite grijehe, otpuštaju im se” po uzoru na tekst iz Ivanovog evanđelja 20, 23.  Susret je baziran na tematskom ciklusu “Driješiti i vezati riječima”.
Predavač je već dobro poznati fra Ante Vučković, a voditeljica naša splitska atletičarka Blanka Vlašić. Susret animira glazbeni sastav “TransAcoustic”. O gostu iznenađenja saznat ćete više u pravo vrijeme!