Trodnevni program u povodu 25 godina Frame Gospe od Zdravlja u Splitu na Dobrom

Posted by

Povodom proslave 25 godina Frame Gospe od Zdravlja u Splitu na Dobrom održat će se trodnevni program pod geslom „Probudi se ti što spavaš“. Program započinje misom u petak, 10. svibnja 2019. u 20.30, na kojoj će se moliti za duhovna zvanja, a istu predvodi mons. Marin Barišić splitsko-makarski nadbiskup.

U subotu poslijepodne framaši Gospe od Zdravlja i njihovi gosti na splitskoj rivi će imati druženje s građanima prilikom čega će ih upoznati sa svojim djelovanjem.

U subotu u crkvi Gospe od Zdravlja u 19 sati bit će misa zahvalnica za molitveno bdijenje „24 sata za Gospodina“, koju će predvoditi fra Martin Jaković, gvardijan smostana sv. Frane u Splitu. Nakon mise održat će se koncert duhovne glazbe na kojem će nastupiti: Zbor Frama Hercegovine, zbor mladih „Vrba„ iz Zagreba, VIS Veritas Aeterna, Vis Darovi Duha i bend Dodir Milosrđa.

Trodnevno slavlje završit će se u nedjelju misom u 19 sati. Misu će predvoditi fra Ante Bešlić, duhovni asistent mjesnog bratstva franjevačke mladeži - Frame. Za vrijeme mise će se održati obred primanja i obećanja u Frami.

MISIJA