7 zanimljivih stranih pjesama koje vrijedi poslušati

Posted by

Katolička pop scena u svijetu stalno raste. Donosimo vam nekoliko zanimljivih izvođača za koje možda niste ni čuli ali ih vrijedi poslušati.

  1. Matt Maher – Glory

Zasigurno se ne bi moglo sastaviti ni jednu listu zanimljivih kršćanskih pjesama, a da na njoj ne bi bila bar poneka pjesma ovog autora. Matt Maher izbacio je neke od najpopularnijih kršćanskih pjesama  u zadnjem desetljeću. Od mnogih za vas smo izdvojili pjesmu „Glory“.

 

  1. Audrey Assad – Help My Unbelief

Audrey Assad spada među najpopularnije pjevačice kršćanske glazbe na svijetu. Kako dobro stvara kvalitetnu slavljeničku i meditativnu glazbu, uvjerite se sami.

 

  1. Alanna Boudreau – Controlled Burn

Alanna je istinska umjetnica i svakako je mogla biti i na prvom i na drugom mjestu naše ljestvice. Njena glazba je zbilja posebna, kao i ona sama. Voli se nadahnjivati na velikanima duha i uma kao što su na primjer Ivan Pavao II, Tolkien, Hans Urs Von Balthasar, Lewis, Tolstoj...

 

  1. Dana Catherine – My Savior in Me

Dana Catherine je izbacila prvi album, pod nazivom Glorious Horizons, 2015. godine i sigurno spada u naš popis. Dana je iznimno talentirana i perspektivna pjevačica. Za vas smo izabrali njenu pjesmu „My Savior in Me“.

 

  1. The Mosleys – Come Back

Mosleysi su bračni par, a pjesma „Come Back“ prva im je pjesma za koju je snimljen video. Njihov prvi album zove se „Ordinary Time“. U braku su šesnaest godina i ponosni su roditelje petero djece.

 

  1. Mathias Michael – Amplified

Mathiasova priča je krenula kad je pobijedio u “Top Talent” na (američkoj) Nacionalnoj katoličkoj konferenciji mladih. Nagrada je bila studijsko vrijeme u kojem je snimio nekoliko pjesama i od tada mu popularnost neprestano raste.

 

  1. Luke Spehar – All is Gift

Luke piše pjesme od svoje šesnaeste godine. Kad uzme gitaru pretvara se u virtuoza, a glas  mu jako dobro pristaje za ovu vrstu glazbe. Od njega se puno očekuje u budućnosti.

Toliko od nas. Ako imate neku zanimljivost ili ako nam želite preporučiti neke druge pjesme obratite nam se i rado ćemo saslušati vaše sugestije.

fra Nikola Dominis

[contact-form][contact-field label="Ime" type="name" required="1"][contact-field label="E-pošta" type="email" required="1"][contact-field label="Poruka" type="textarea"][/contact-form]