Tragom o. fra Ante Antića

Posted by

Pozivamo Vas na izlet Stopama o. fra Ante Antića – Makarska i Sinj, vrijeme školovanja koji će se odvijati 5. svibnja od 7:30 do 19:00 sati

Svetost je najvažniji, i najveći i najljepši plod Otkupljenja, što ga Duh Sveti ostvaruje u Tijelu Crkve!  Koliko je svetosti sazrijevalo kroz trinaest stoljeća Crkve u Hrvata! U vječnosti će nam biti otkriveno mnoštvo svetaca i svetica, mučenika i mučenica, posvećenih u jednostavnosti junačkog života vjere, nade i ljubavi!
Svi su oni prolazili kroz veliku nevolju, prali svoje haljine i obijelili ih u Krvi Jaganjčevoj (usp. Otkr 7,14).  O. Fra Ante Antić

OPIS PROGRAMA:
Sastanak ispred Svetišta Gospe od Pojišana (5. svibnja) u 7.15h, te ukrcaj u autobus. Polazak autobusom prema Makarskoj. Na putu prema Makarskoj kratko zaustavljanje u Vepricu.

MAKARSKA
U Makarskoj ćemo posjetiti Franjevački samostan, gdje je otac Antić studirao teologiju te kasnije bio odgojitelj bogoslova. U sklopu samostana se nalazi i malakološki muzej s atraktivnim postavom morskih puževa i školjkaša Jadrana i cijeloga svijeta. Nastavljamo razgledavanje šetnjom kroz Makarsku i posjećujemo katedralu sv. Marka te trg na kojem se nalazi spomenik fra Andriji Kačiću Miošiću. Nakon razgleda slijedi pauza za osvježenje, te ukrcaj u autobus i polazak prema Sinju.

SINJ 
Po dolasku u Sinj, uspon na malu tvrđavu Kamičak u centru grada i zajedničko blagovanje na otvorenom. Prošetati ćemo gradskom jezgrom te posjetiti crkvu Gospe Sinjske (sv. Misa), a potom Franjevački samostan s muzejom i Franjevačku gimnaziju koju je pohađao otac Ante Antić, te Muzeja Alke. Nakon razgleda slijedi kratka pauza za osvježenje, te ukrcaj u autobus i povratak u Split.

CIJENA UKLJUČUJE:
-prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu,
-cestarinu
-stručno licencirano duhovno vodstvo – doc.dr.sc. fra Domagoj Runje
-stručnog i licenciranog vodiča
-ulaznicu za Muzej Alke (30kn)
-ulaznicu za Franjevački samostan u Sinju (5kn)
-organizirani posjeti svetištima i crkvama,
-organizacija sv. Misa,
-organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete koji su na poleđini predmetnog programa i PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE:
-dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu,
-ručak (ponijeti sa sobom)
-skretanje s ceste

VAŽNE NAPOMENE!
-Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
-TSC *FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna.
-Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed promjene rasporeda programa.
-S obzirom da je riječ o izletu, preporučamo udobniju odjeću i obuću pogodnu za duže šetnje.

Rezervacije:
-pozivom na besplatni telefon 0800 2259 ili porukom na 091 156 5156
-putem našeg emaila-a (travel@ichtisonline.com)
- porukom putem Facebook stranice Ichtis Travel

PLAĆANJE NA LICU MJESTA U AUTOBUSU!
CIJENA: 175 kn.

Ichtis Travel

Foto: www.smn.hr