Prijavite se na nove e-duhovne vježbe

Posted by

Uskoro nam evo jednih, recimo tako, laganih ljetnih duhovnih vježbi, koje možete obaviti čak i za vrijeme svojeg godišnjeg odmora, ako ste sretni pa ćete ga imati. Bit će ovo marijanske duhovne vježbe. Kroz nekoliko dana hodat ćemo s Marijom, Isusovom majkom. Poći ćemo u njezinu svakodnevicu: u njezin dom u Nazaretu, u Ain Karem, gdje se susrela sa svojom rođakinjom Elizabetom, u Betlehem, gdje je rodila Isusa, u… Tu, u tim mjestima, pretvorit ćemo se u uho i oko: slušat ćemo i gledati Mariju. I učiti od nje. I hodit ćemo s njom.

Ukoliko se na njih prijavite, svaki dan na e-mail adresu dobivat ćete kratke poticaje za svoju dnevnu duhovnu vježbu. Bit će to puno jednostavnije i kraće od dosadašnjih e-duhovnih vježbi. Naravno, sami ćete morati organizirati svoje vrijeme i sve poticaje prilagoditi okolnostima svoga života. Ukoliko ste već ranije sudjelovali u e-duhovnim vježbama, znate o čemu se radi. Ako vam je ovo prvi put da sudjelujete, ne brinite! Sve upute dobit ćete prvi dan e-duhovnih vježbi u tzv. Uvodnom pismu. Voditelj ovih duhovnih vježbi bit će fra Josip Vlašić

Želiš li hoditi s nama? S Marijom? Ljeto s Marijom, godišnji odmor s Marijom – ne zvuči loše? Zašto ne? Pođimo zajedno! Prijave su moguće između 13. i 22. srpnja na eduhovnevjezbe.hr.

Naslov narednih duhovnih vježbi: S Marijom na putu
Voditelj: fra Josip Vlašić, ofm
Trajanje: 23. srpnja - 2. kolovoza

Ovdje se možete prijaviti https://eduhovnevjezbe.hr/vjezbe/3

Izvor: https://eduhovnevjezbe.hr