2=1 "Ljubav nikad ne prestaje!"

Posted by

Ono što te kod nje/njega prvi put privuklo, ono gdje si osjetila da su se puzzle vašeg života spojile, ona prva ljubav koja vas je zdrmala na početku, e pa to je ono čega se trebate sjetiti kad dođe do onog: "imam osjećaj da to više nije to", "ohladili smo se jedno od drugog", "nije mi više zanimljiv/a".

Može li se ikad zapravo ugasiti ono što gradiš na ispravnim temeljima komunikacije s Bogom i komunikacije s onim koji tebi stoji nasuprot?

Ljubav bez žrtve jednostavno ne funkcionira. Kad ti je stalo - pokaži. Kad voliš - izreci. Pa i kad ti smeta - progovori. Samo daj, pokaži da si spreman za voljenu osobu ugasiti ponos, da bi se uzdigla ljubav - ona ljubav koja bezuvjetno ljubi, koja stavlja dobro bližnjeg ispred vlastitog.

Susret na temu "Ljubav nikad ne prestaje" u utorak 5. lipnja u franjevačkom samostanu o. fra Ante Antića na Trsteniku započet ćemo sa sv. misom u 19:00 sati, koju će slaviti don Ante Rako, uz pratnju VIS-a Anđeli. Vjerujemo da, slušajući glasove, ni više ni manje nego 5 sestara, uistinu ćemo se i osjećati kao u raju zajedno slaveći trojedinog Boga!
Zatim slijedi predavanje u 20:00 na spomenutu temu, a održat će ga dr. sc. don Boris Vidović, profesor na KBF-u u Splitu.

Da to ipak ne bi ostalo "samo" na riječima, o svom bračnom iskustvu progovorit će nam bračni par Tomislav i Ivanka Poljak.
Također, napominjemo da je ovo zadnji susret našeg projekta u ovoj akademskoj godini pa ćemo se podružiti uz prigodnu zakusku.

Za vrijeme svete mise možete se ispovijediti. Za one mlade bračne parove koji dolaze s djecom pobrinuli smo se za osobu koja će čuvati djecu!

Veselimo se vašem dolasku!

Skac_St