Susret u Riječi

Posted by

"Susreti u Riječi" namijenjeni su svima koji žele čuti kvalitetno tumačenje Božje riječi, doživjeti Susret na nov, dinamičan i zanimljiv način. Želimo se susresti s Bogom, s drugima i sa samima sobom.

Tema prvog susreta je "Moć i nemoć jezika", a Božju riječ po temama i ciklusima će tumačiti prof. dr. sc. fra Ante Vučković. Svi koji su ga slušali zasigurno znaju kojim žarom ovaj franjevac tumači Božju riječ i zato želimo pozvati sve željne kvalitetnih sadržaja ovakve vrste. SVI STE DOBRODOŠLI!

Pogledajte najavni video za susret:

Voditeljica i moderatorica Susreta je jedna i jedina Blanka Vlašić koja će se po prvi put publici predstaviti u sasvim novoj ulozi i novom svjetlu. Evo još jedan razlog da svojim dolaskom podržimo njezin bezuvjetni angažman na koji se uz sve svoje obaveze svim srcem radosno odazvala.

Zanimljivi gosti, ugodno ozračje, prekrasna duhovna glazba, interaktivan i humanitaran karakter samoga Susreta zasigurno će biti pravo osvježenje za sve koji su željni duhovnih i oplemenjujućih sadržaja. A pripremamo i brojna iznenađenja!

Zato.... DOĐITE SVI U SPLIT, u Nadbiskupijsko sjemenište 23.10. 2018. u utorak, u 20.00 sati!