Duhovne vježbe u postu, molitvi i šutnji

Posted by
Želite se pripraviti za početak došašća? Vrijeme provedeno u duhovnoj oazi mira, uz bogato iskustvo osobne i zajedničke molitve, u tome vam može pomoći. Pozivamo vas da nam se pridružite u intenzivnom iskustvu duhovnih vježbi koje ćemo obaviti uz post i šutnju. O čemu se radi?
Od 21. do 27. 11. 2021. u Franjevačkoj kući molitve u Masnoj Luci (BiH) održat će se duhovne vježbe u postu, molitvi i šutnji. Vodit će ih fra Slaven Brekalo, OFM.
Duhovne vježbe počet će u nedjelju večer, 21. studenoga. Okupljanje je između 17 i 18 sati. Završetak je predviđen u prijepodnevnim satima u subotu, 27. studenoga. Objedi će biti sastavljeni od više vrsta kruha, čaja, vode, meda i soli. Cijelo vrijeme bit će se u šutnji.
Svećenici će biti na raspolaganju za osobno praćenje sudionika. Jedan dan biti će organizirano pokorničko bogoslužje s osobnom ispovijedi.
Nije moguće parcijalno sudjelovanje u programu samo nekoliko dana.
Na ovaj seminar tj. duhovne vježbe mogu se prijaviti osobe starije od 18 godina pod uvjetom da nemaju ozbiljnije zdravstvene tjelesne (dijabetes, epilepsija, značajnija oštećenja vitalnih organa) i psihičke probleme.
Broj sudionika je ograničen. Prijave se primaju do popunjavanja predviđenih mjesta.
Kotizacija za program iznosi 30 KM (15 EUR/120 HRK) po danu što ukupno iznosi 180 KM/90 EUR/720 HRK za sve dane.
Zainteresirani se mogu prijaviti preko online obrasca na ovom linku: https://forms.gle/k5HrhvESZqrkHKSj7
Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete se javiti na mail: masnaluka@gmail.com
Svi prijavljeni dobit će nakon prijave i dodatne informacije.